Hakemuksella osoitat kiinnostusta asuntoon. Täyttämällä hakemuksen et vielä sitoudu vuokraamaan asuntoa.

Upouusi erillistalo Metsärinteellä

Esittely: Nyt ainutlaatuinen asumisen mahdollisuus uudessa modernissa erillistalossa!

Pieni omakotimainen erillistalo rauhallisella paikalla Metsärinteen Ketunkolon erillistaloyhtiössä ilman seinänaapureita. Oma autopaikka lämpöpistokkeella ja varasto on asunnon vieressä.

Ihanteellinen omakotimaisen asumisen mahdollisuus myös sinkuille ja nuorille pareille! Kaksioon kuuluu erillisen makuuhuoneen sekä kotoisan ja käytännöllisen tupakeittiön lisäksi oma sauna. Ei saunavuoroja, voit saunoa kun haluat!

Laajakaistaliittymä sisältyy vuokraan!

Sijainti on kauniissa Metsärinteen kangasmaastossa luonnon helmassa, lyhyen matkan päässä Kempeleen palveluista, Zeppelinistä ja moottoritien liittymästä.

Ulko-ovesta pääsee suoraan Metsärinteen lenkkipoluille ja maastoreitit vievätkin Köykkyrin ja Ylikylän suuntiin. Lähellä myös Fresbee golfrata ja huimat ulkoilumahdollisuudet myös vaikka koirien kanssa! Minikoti on unelma-asunto myös lemmikinomistajille, kun yhteisiä seiniä naapureiden kanssa ei ole ja koiralle voi tehdä aitauksen omalle pienelle pihalle terassin viereen.

Rauhallisen kodin isoista ikkunoissa tulvii sisään paljon valoa ja on oma eteläterassi ja pihanäkymä.

Tässä vuokralle ekologisesti rakennettu moderni valoisa koti!

Ole nopea ja ota yhteyttä, näitä ei ole vuokralle yleensä tarjolla!
Asuntotyyppi: Erillistalo
Osoite: Ketunkolo 5, 90450 Kempele
Kerros: 1/1
Huonemäärä: 2h + k + s
Pinta-ala: 42
Yleiskunto: Hyvä
Lemmikit sallittu: Kyllä
Tupakointi sallittu: Ei
Autopaikka: Autopaikan vuokra 30EUR/kk, autopaikka tulee vuokrata asunnon yhteydessä. Autopaikka on asunnon vieressä ja varustettu lämmityspistokkeella.
Tietoliikenneyhteydet: 10 Megan laajakaista, kaapeli-tv
Pihan kuvaus: Oma aurinkoinen eteläpiha terassin edessä ja asunnon sivulla
Erillisvarasto: Varasto asunnon vieressä
Vuokra: 765 €/kk
Vakuus: 765
Vesimaksu: 20 eur/hlö/kk
Muut maksut: Vuokralainen solmii oman sähkösopimuksen sisältäen käyttösähkön ja sähkölämmityksen. Sähkönkulutus ollut talvella n. 900-1200 kwh/kk, viime talven sähkönhinnoilla alle 100 euroa/kk. Kesällä kulutus n. 300kwh/kk eli hinta noin 40 euroa/kk. Kotivakuutus sisältäen vastuuvakuutus tulee olla voimassa koko vuokrasuhteen ajan.
Muuta tietoa: Asunnon ikkunoihin on asennettu screen-rullaverhot, joista maisema näkyy läpi ja verhot suojaavat auringolta. Vuokrasopimuksen aloituspäivä 1.10.2022 alkaen toistaiseksi voimassaolevana sopimuksena, jonka ensimmäinen mahdollinen irtisanomispäivä on 31.7.2023. Luottotiedot tarkistetaan ja vuokraus edellyttää puhtaita luottotietoja.

Hakemuksella osoitat kiinnostusta asuntoon. Täyttämällä hakemuksen et vielä sitoudu vuokraamaan asuntoa.

Uusimmat vuokrakohteemme