Valoisa erillistalo Metsärinteellä

Esittely: Ainutlaatuinen asumisen mahdollisuus uudessa kesällä 2021 valmistuneessa modernissa erillistalossa!

Pieni omakotimainen erillistalo rauhallisella paikalla Metsärinteen Ketunkolon erillistaloyhtiössä ilman seinänaapureita. Oma autopaikka lämpöpistokkeella ja varasto on näppärästi asunnon vieressä.

Ihanteellinen omakotimaisen asumisen mahdollisuus pienelle perheelle tai sinkuille ja nuorille pareille! Kaksioon kuuluu erillisen makuuhuoneen sekä kotoisan ja käytännöllisen tupakeittiön lisäksi oma sauna. Ei saunavuoroja, voit saunoa kun haluat!

Taloyhtiössä on laajakaistaliittymä!

Sijainti on kauniissa Metsärinteen kangasmaastossa luonnon helmassa, lyhyen matkan päässä Kempeleen palveluista, Zeppelinistä ja moottoritien liittymästä.

Ulko-ovesta pääsee suoraan Metsärinteen lenkkipoluille ja maastoreitit vievätkin Köykkyrin ja Ylikylän suuntiin. Lähellä myös Frisbeegolfrata ja huimat ulkoilumahdollisuudet myös vaikka koirien kanssa!
Minikoti on unelma-asunto myös lemmikinomistajille, kun yhteisiä seiniä naapureiden kanssa ei ole ja koiralle voi tehdä aitauksen omalle pienelle pihalle terassin viereen.

Rauhallisen kodin isoista etelä/länsisuunnan ikkunoissa tulvii sisään paljon valoa ja on oma eteläterassi ja pihanäkymä sekä oma pieni pihamaa.

Toinen autopaikka mahdollista ostaa erikseen.

Asunto on tällä hetkellä vuokrattuna ja vuokrasopimus siirtyy kaupan mukana. Vuokrasopimuksen irtisanominen mahdollista 3kk irtisanomisajalla.

Asunto on siis myös hyvä SIJOITUSASUNTO, vuokratuotto on n. 5 %

Omalle pääomalle (myyntihinnalle) saat loistavan 9,3%:n vuokratuoton ja vuokrakassavirta alkaa heti juosta.
Asuntotyyppi: Erillistalo
Osoite: Ketunkolo 5, 90450 Kempele
Kerros: 1/1
Huonemäärä: 2h + k + s
Pinta-ala: 42
Yleiskunto: Hyvä. Asunto on uudiskohde, valmistunut kesäkuussa 2021
Rakennusvuosi: 2021 (uudiskohde)
Vapautuminen: Asunto on tällä hetkellä vuokrattuna, mutta vapautuu tarvittaessa 3kk kuluessa.
Autopaikka: Oma autopaikka sähköpistokkeella asunnon vieressä sisältyy hintaan, toinen paikka ostettavissa erikseen.
Pihan kuvaus: Oma etelä/länsipiha terassin edessä ja asunnon sivulla. Piha on nurmikolla.
Palvelut: Kauppakeskus Zeppelin, Zemppi areena ja Köykkyrin ulkoliikuntapaikat lähellä. Samoin koulukeskus ja päivähoito. Aivan upeat ulkoilumaastot ympärillä, paljon metsäpolkuja ulkoiluun sekä frisbeegolfrata, kuntoportaat ja hiihtoladut.
Erillisvarasto: Varasto asunnon vieressä
Liikenneyhteydet: Bussipysäkki n. 700m, moottoritien liittymä Zeppelinin kohdalla
Lämmitysjärjestelmä: Sähkölämmitys, koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla
Myyntihinta: 62500
Velaton hinta: 143500
Velkaosuus: 81000
Neliöhinta: 3416.67 €/m²
Yhtiövastike: 216.13 €/kk
Lisätiedot maksuista: Hoitovastike koostuu 105 euron hoitovastikkeesta ja lisäksi 86,81 euron tonttivuokravastikkeesta Kempeleen kunnan vuokratontista. Hoitovastike sisältää jätehuollon, lumityöt, vakuutuksen, kiinteistöveron, ja yhtiön kirjanpidon. Rahoitusvastikkeessa on taloyhtiön lainan korot. Taloyhtiölainan lyhennys alkaa v. 2022 seuraavasti: Lyhennysvapaata on ensimmäinen asumisvuosi (alkaen 05/2021 valmistumisesta), jonka jälkeen maksetaan lainan tasaerälyhennykset 20 v laina-ajalla ja korot kuukausittain, arvio yht. 397 euroa/kk. Huoneistoilla oma veden ja sähkön mittaus, kustannukset oman kulutuksen mukaan.
Rakennus- ja pintamateriaalit: Ulkoverhous puusta, sisäpinnat tyylikkäällä vaalealla hirsipaneelilla. Lattiassa miellyttävä ja kestävä vinyylilaminaatti.
Keittiön kuvaus: Keittiö avautuu suoraan olohuoneeseen ja sisältää keraamisen lieden, erillisuunin, astianpesukoneen ja jääkaappi/pakastimen. Laminaattitasot ja tyylikkäät kaapinovet.
Kylpyhuoneen kuvaus: Näppärän kokoinen kylpyhuone, suihkunurkkaus, peili ja allaskaappi, tilaa myös pesukoneelle. Tummapintainen tunnelmallinen sauna.
Taloyhtiön nimi: As Oy Ketunkolon Minikodit Kempele
Isännöitsijä: Talotili Oy
Muuta taloyhtiöstä: Oman pihan huolto omatoimisesti, lumityöt huoltoyhtiö. Ostettavissa toinen autopaikka erikseen. Ei lain edellyttämää energiatodistusta, vapautettu energiatodistusvaatimuksesta (alle 50m2 koon takia)
Tontin omistus: Kempeleen kunnan turvallinen vuokratontti
Lisätietoa: Asunnossa on terassi, ikkunoissa Screen-verhot ja terassin ovessa sälekaihdin. Oma varasto asunnon vieressä ja Internet-yhteys. Jos etsit sijoitusasuntoa, niin tämä soveltuu hyvin myös vuokrattavaksi n. 5% vuokratuotolla! Omalle pääomalle (myyntihinnalle) saat loistavan 9,3%:n vuokratuoton!
Uusimmat myyntikohteemme

Olen kiinnostunut sijoituskohteesta