Valoisa erillistalo Metsärinteellä

Esittely: Ainutlaatuinen asumisen mahdollisuus uudessa kesällä 2021 valmistuneessa modernissa erillistalossa Kempeleessä!

Pieni omakotimainen erillistalo rauhallisella paikalla Metsärinteen Ketunkolon erillistaloyhtiössä ilman seinänaapureita. Oma autopaikka lämpöpistokkeella kuuluu mukaan ja varasto on näppärästi asunnon vieressä.

Ihanteellinen omakotimaisen asumisen mahdollisuus pienelle perheelle tai sinkuille ja nuorille pareille! Kaksioon kuuluu erillisen makuuhuoneen sekä kotoisan ja käytännöllisen tupakeittiön lisäksi oma sauna. Ei saunavuoroja, voit saunoa kun haluat!

Taloyhtiössä on laajakaistaliittymä!

Sijainti on kauniissa Metsärinteen kangasmaastossa luonnon helmassa, lyhyen matkan päässä Kempeleen palveluista, Zeppelinistä ja moottoritien liittymästä.

Ulko-ovesta pääsee suoraan Metsärinteen lenkkipoluille ja maastoreitit vievätkin Köykkyrin ja Ylikylän suuntiin. Lähellä myös Frisbeegolfrata ja huimat ulkoilumahdollisuudet myös vaikka koirien kanssa!
Minikoti on unelma-asunto myös lemmikinomistajille, kun yhteisiä seiniä naapureiden kanssa ei ole ja koiralle voi tehdä aitauksen omalle pienelle pihalle terassin viereen.

Rauhallisen kodin isoista etelä/länsisuunnan ikkunoissa tulvii sisään paljon valoa ja on oma eteläterassi ja pihanäkymä sekä oma pieni pihamaa.

Toinen autopaikka mahdollista ostaa tai vuokrata erikseen.

Jos etsit tuottoisaa ja helposti vuokrattavaa SIJOITUSASUNTOA, niin tässä se on! Asuntoon on paljon vuokralaisia tarjolla, vuokratuotto on n. 5 % !

Omalle pääomalle (myyntihinnalle) saat loistavan yli 9%:n vuokratuoton ja vuokrakassavirta alkaa heti juosta, sillä voimme etsiä asuntoon vuokralaisen kauppaan kuuluvana palveluna.
Asuntotyyppi: Erillistalo
Osoite: Ketunkolo 5, 90450 Kempele
Kerros: 1/1
Huonemäärä: 2h + k + s
Pinta-ala: 42
Yleiskunto: Hyvä. Asunto on valmistunut kesäkuussa 2021
Rakennusvuosi: 2021
Vapautuminen: Vapautuu syyskuun lopussa.
Autopaikka: Oma autopaikka sähköpistokkeella asunnon vieressä sisältyy hintaan. Toinen paikka mahdollista ostaa tai vuokrata erikseen.
Pihan kuvaus: Oma etelä/länsipiha terassin edessä ja asunnon sivulla. Piha on nurmikolla.
Palvelut: Kauppakeskus Zeppelin, Zemppi areena ja Köykkyrin ulkoliikuntapaikat lähellä. Samoin koulukeskus ja päivähoito. Aivan upeat ulkoilumaastot ympärillä, paljon metsäpolkuja ulkoiluun sekä frisbeegolfrata, kuntoportaat ja hiihtoladut.
Erillisvarasto: Varasto asunnon vieressä
Liikenneyhteydet: Bussipysäkki n. 700m, moottoritien liittymä Zeppelinin kohdalla
Lämmitysjärjestelmä: Sähkölämmitys, koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla
Myyntihinta: 61900
Velaton hinta: 142900
Velkaosuus: 81000
Rahoitusvastike: 111.13
Neliöhinta: 3402.38 €/m²
Yhtiövastike: 305.17 €/kk
Lisätiedot maksuista: Hoitovastike koostuu 105 euron hoitovastikkeesta ja lisäksi 89,04 euron tonttivuokravastikkeesta Kempeleen kunnan vuokratontista. Hoitovastike sisältää jätehuollon, lumityöt ja hiekoituksen, kiinteistövakuutuksen, kiinteistöveron, ja yhtiön kirjanpidon. Rahoitusvastikkeessa on taloyhtiön lainan korot. Taloyhtiölainan lyhennys alkaa v. 2023 seuraavasti: 03/2023 alkaen maksetaan lainan tasaerälyhennykset 20v laina-ajalla ja korot kuukausittain, arvio yht. 355 euroa/kk (riippuu senhetkisestä korosta). Huoneistoilla oma veden ja sähkön mittaus, kustannukset oman kulutuksen mukaan.
Rakennus- ja pintamateriaalit: Ulkoverhous puusta, sisäpinnat tyylikkäällä vaalealla hirsipaneelilla. Lattiassa miellyttävä ja kestävä vinyylilaminaatti.
Keittiön kuvaus: Keittiö avautuu suoraan olohuoneeseen ja sisältää keraamisen lieden, uunin, astianpesukoneen ja jääkaappi/pakastimen. Laminaattitasot ja tyylikkäät vaaleat kaapinovet.
Kylpyhuoneen kuvaus: Näppärän kokoinen kylpyhuone, suihkunurkkaus, peili ja allaskaappi, tilaa myös pesukoneelle. Tummapintainen tunnelmallinen sauna.
Taloyhtiön nimi: As Oy Ketunkolon Minikodit Kempele
Isännöitsijä: Talotili Oy
Muuta taloyhtiöstä: Oman pihan huolto omatoimisesti, lumityöt huoltoyhtiö. Ostettavissa tai vuokrattavissa toinen autopaikka erikseen. Ei lain edellyttämää energiatodistusta, vapautettu energiatodistusvaatimuksesta (alle 50m2 koon takia)
Tontin omistus: Kempeleen kunnan turvallinen vuokratontti
Lisätietoa: Asunnossa on terassi, ikkunoissa Screen-verhot ja terassin ovessa sälekaihdin, verhotangot, oma varasto asunnon vieressä ja taloyhtiön Internet-yhteys. Jos etsit sijoitusasuntoa, niin tämä soveltuu hyvin myös vuokrattavaksi n. 5% vuokratuotolla! Omalle pääomalle (myyntihinnalle) saat loistavan 9%:n vuokratuoton ja vuokrakassavirta alkaa heti juosta, sillä voimme etsiä asuntoon vuokralaisen kauppaan kuuluvana palveluna!
Uusimmat myyntikohteemme

Olen kiinnostunut sijoituskohteesta