Kirkkojärventie 6, Kangasala

Esittely: Nyt tarjolla Kangasalan keskustan parhaalta paikalta valmiiksi vuokrattu hyvätuottoinen uusi yksiö. Kaikki palvelut ovat vieressä ja asunto on erinomainen sijoitusasuntokohde!

Taloyhtiö on kymmenkerroksinen v. 2019 valmistunut uimahalli Kuohun naapuriin. Talon arkkitehtuuri on virtaviivaista, ilmeikästä ja eleganttia. Kaksisävyinen julkisivu sekä ikkunoiden asettelu vetävät huomion puoleensa ja antavat kohteesta upean modernin vaikutelman. Huoneiston suunnittelussa on tavoiteltu avaraa ja valoisaa tilaa, sillä isot lasiovet avautuvat aurinkoiselle eteläparvekkeelle (ranskalainen parveke). Huoneisto on käytännöllinen ja neliöt on käytetty todella tehokkaasti. Asunnosta on avarat näkymät etelään Kirkkojärven suuntaan.

Keittiössä on kattavat kodinkoneet ja tyylikkäät kaapistot. Kylpyhuone on erityisen tilava ja sinne mahtuu hyvin myös pesukone ja kuivausrumpu, sekä tilaa riittää myös pyykkien kuivatukseen. Asunnossa on miellyttävä lattialämmitys ja lämmitysmuotona edullinen maalämpö. Kylpyhuoneessa on sähköinen mukavuuslattialämmitys.

Taloyhtiö on uusi, joten remontteja ei ole tiedossa ja myös vuokrattavuus on erityisen hyvä. Vuokra on 490 €/kk ja vesiennakkomaksu 20 €/kk. Ensimmäinen mahdollinen vuokrasopimuksen irtisanomisaika on vasta 30.4.2022.

Vuokratuotto omalle pääomalle (myyntihinnalle) on huimat 14,7 %!!!
Ja kassavirta on 348,23 €/kk lyhennysvapaan ajan ja n. 121€/kk lyhennysvapaan päätyttyä. Vuokratuotto koko velattomalle hinnallekin on hyvät 5,3%.

TÄMÄ on siis asuntosijoittajalle erittäin HYVÄTUOTTOINEN ja hyvää KASSAVIRTAA tuottava asunto, jonka arvon voi myös ennustaa kehittyvän jatkossa hyvin! Kaupan ajankohta on joustava ja sovittavissa ostajan tarpeen mukaan.

ASUNNON PLUSSAT:
- huippu sijainti ydinkeskustassa, kaikki palvelut ympärillä
- kulkuyhteydet vieressä mm Tampereelle.
- maalämpö ja iso taloyhtiö tarkoittaa edullista vastiketta
- turvallinen ja edullinen Kangasalan kaupungin vuokratontti
- helppo vuokrattavuus ja todella hyvä vuokratuotto sekä kassavirta.
- Kompakti ja hyvä pohjaratkaisu, upeat pariovet etelään ranskalaiselle parvekkeelle

Asunnon esittelykuvat ja video kertovat asunnosta kaiken tarvittavan ja taloyhtiön dokumentit saatavissa tutustuttavaksi. Erillisiä esittelyjä emme asuntoon järjestä, mutta ennen kauppaa mahdollisuus tutustua asuntoon järjestyy.

Halutessasi meillä on tarjolla myös samanlaisia yksiöitä taloyhtiöstä useita, kysy lisää!
SOITA tai ota yhteyttä!
Asuntotyyppi: Kerrostalo
Osoite: Kirkkojärventie 6, 36200 Kangasala
Kerros: 3/10
Huonemäärä: 1h + k
Pinta-ala: 22.5
Yleiskunto: Asunto on lähes uusi ja kunnoltaan hyvä!
Rakennusvuosi: 2019
Vapautuminen: Kohde on vuokrattu
Autopaikka: Vuokrattavissa autopaikka viereisestä parkkitalosta.
Pihan kuvaus: Tilava sisäpiha
Palvelut: Talon sijainti aivan Kangasalan ydinkeskustassa paraatipaikalla kaikkien palveluiden keskellä ja Kirkkojärven tuntumassa. Ylellisyyttä Kuohunlähteen asukkaiden arkeen tuovat hotellin ja uimahallin palvelut koti- ja naapuritalossa, keskustan läheisyys sekä upeat luontoreitit Kirkkojärven ihanissa maisemissa.
Liikenneyhteydet: Kulkuyhteydet bussilla tai autolla vieressä menevää päätietä pitkin Tampereen tai Lahden suuntaan. Kaikki lähipalvelut kävelyetäisyydellä Kangasalan keskustassa.
Lämmitysjärjestelmä: Maalämpö, lattialämmitys
Myyntihinta: 28351.66
Velaton hinta: 88500
Velkaosuus: 60148.34
Rahoitusvastike: 45.92
Neliöhinta: 3933 €/m²
Yhtiövastike: 65.25 €/kk
Lisätiedot maksuista: Lisäksi Mediavastike 4,5 €/kk taloyhtiön laajakaistasta. Tonttivastike Kangasalan kunnan vuokratontista 26,10€/kk. Oma vesimittari ja vesilaskutus tasataan vuosittain kulutuksen perusteella. Rahoitusvastike sisältää taloyhtiölainan korot, lyhennysvapaa päättyy 2022 kesällä. Arvioitu rahoitusvastikkeen määrä lyhennyksen ja korkojen kanssa on n. 272 €/kk.
Rakennus- ja pintamateriaalit: Pääasiallinen rakennusaine betoni/tiili
Keittiön kuvaus: Tyylikkäät ja kestävät kaapistot ja kattavat kodinkoneet: keraaminen liesi, liesituuletin, jääkaappi/pakastin ja astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus: Tyylikäs ja moderni laatoitettu kylpyhuone sähköisellä lattialämmityksellä. Varustukseen kuuluu allaskaappi ja peilikaappi sekä tilaa pesukoneelle ja kuivausrummulle. Katto paneeloitu.
Taloyhtiön nimi: Asunto Oy Kangasalan Kuohunlähde
Isännöitsijä: Kiinteistötahkola Oy
Tontin omistus: Kangasalan kaupungin turvallinen vuokratontti
Uusimmat myyntikohteemme

Olen kiinnostunut sijoituskohteesta